Comanda Si Transport

Livrare

  Toate coletele vor fi livrate prin Fan Courier. Produsele comandate ajung la domiciliul dumneavoastra in maxim 48 de ore (24 de ore in majoritatea cazurilor) in regim RAMBURS.

  Livrariile sunt trimise in aceeasi zi daca comanda se face pana la ora 12:00. Dupa aceasta ora comanda se poate trimite in aceeasi zi, depinzand de volumul de lucru al celor de la depozit. In unele cazuri speciale se pot trimite colete si Sambata (09:00-14:00).

  Va rugam sa ne comunicati o adresa de livrare unde poti prelua comanda înre orele 9:00 si 17:00. Te rugam sa ne comunici si numarul de telefon mobil în cazul în care mai trebuie fixate anumite detalii.

  În cazul în care livrarea a esuat, curierul va lasa un preaviz la adresa comunicata. In majoritatea cazurilor, curierul suna inainte sa faca livrarea.

Costuri livrare

Transportul costa aproximativ 20 ron/colet. Suma exacta se va comunica telefonic, dupa primirea comenzii. Transportul produselor mai voluminoase sau mai grele (bidoane, butoaie, navete) se taxeaza in plus cu 1.24 Lei/Kg suplimentar.


Taxa de livrare pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire FanCourier , se majoreaza cu 1 Leu/Km suplimentar. In aceste localitati,  livrarea coletelor voluminoase (0,5 - 1 m3) NU este garanta! In acest caz, va rugam sa sunati fie la noi, fie direct la FanCourier, la numarul de mai jos, sa intrebati daca dispun de masina mare pentru transportul coletelor voluminoase in localitatea dumneavoastra.

* Fan Courier poate fi contactat telefonic la 021 9336 sau online pe www.fancourier.ro.

 

Fan Courier